Ai nevoie sa faci rost de niste boxe , sa angajezi niste entertaineri pentru petrecera ta sau cauti sa inchiriezi niste lumini pentru petrecerile tale?
Green Sound Music este compania potrivita pentru a fi anagajata, folosind echipament de sunet si lumini de cea mai buna calitate.
Scopul nostru este sa asiguram satisfactia clientului si credem in a-i da clientului ceea ce-si doreste la un standard rezonabil si competitiv.

Sunet

Green Sound Music este specializata in Sisteme de boxe PA, Schele de Lumini , Echipamente profesionale necesare unui DJ, trupelor live si pentru publicul larg.
In cazul in care evenimentul tau este o conferinta, expozitie, serbare/piesa scolara, petrecere live, nunta, botez, aniversare, majorat, festival, noi va putem garanta intotdeauna ajutorul.
Toate echipamentele noastre sunt testate in mod regulat inainte de a fi permisa folosirea lor in cadrul oricarui eveniment.
In decursul celor 10 ani de activitate, nu am avut niciodata probleme cu echipamentele si punem acest lucru pe seama folosirii echipamentelor audio de specialitate, de firme renumite precum FBT, DYNACORD, FULL FAT AUDIO, PRESONUS, PIONEER, NATIVE INSTRUMENTS, FLASH PROFESSIONAL, SHURE etc.
Niciodata nu incetam in a-i surprinde pe noii clienti, nu numai in ceea ce priveste calitatea si varietatea echipamentului care este pus la dispozitie, cat si cu atitudinea profesionista si comportamentul fata de ei.

Suntem prezenti la evenimentul tau, la ora stabilita si niciodata un minut mai tarziu.O trupa poate fi grozava, dar daca foloseste echipament sonor de slaba calitate, niciodata nu vor suna grozav. Suntem un pic obsedati de sonorizarea de inalta calitate.
Rezultatul este un sunet uimitor, care nu e niciodata prea tare sau prea incet si perfect echilibrat. De ce sa te multumesti cu mai putin?

Lumini

Cauti sa contractezi Lumini ?

Green Sound Music detine o varietate larga de Echipamente de Lumini ce pot fi contractate.Schele de lumini, Moving Head-uri de calitate superioara(lumini inteligente) SPOT, BEAM, WASH, Lumini LED, efecte de iluminat tip Disco – “Lumini in functie de Sunet/Muzica”, le avem pe toate!
Suntem specializati cu privire la ultima tehnologie de Lumini LED, atat pentru interior cat si pentru exterior ,si cu varietatea pe care o detinem, suntem siguri ca avem echipamentul de care ai nevoie sau pe care ti-l doresti.

top